Het nieuwe radio adverteren.

Zonder startbudget en mét resultaten voor je verkopen of websitebezoeken. Start zelf je campagne digitaal in het account en je bent morgen al te horen op 26 radiozenders. Zo claim je "Gehoord op de radio" voor je bedrijf!

Start nu Meer informatie

Onze zenders

Alfa Radio
De Vrije Radio
GlindRadio
Golden Oldies Radio
Hitradio Limburg
Hollands Palet
HoornRadio
HTR radio
Ideaal FM
JEY
LokaalLive
Old Men's Radio
Radio 079
Radio Excellent
Radio Jupiter AM
Radio Monique 918
Radio NoordZij
Radio Seabreeze
Radio Starlight Urk
Radio Switch
RTD Radio

En hier komen dagelijks zenders bij. Bekijk alle details over de zenders via het gratis account.

In één keer starten?

Radiocommercial laten maken + weekcampagne

  • Inclusief creatie 20 seconden basiscommercial met professioneel klinkende voice-over.
  • Landelijke of regionale campagne (naar keuze) met 20.000 beluisteringen.
  • Probeer radio adverteren, verras je collega's en omgeving met deze prestigieuze stap én zet GEHOORD OP DE RADIO op je website.

Luister het voorbeeld:

€ 59,-

Nu bestellen
€ 71,39 incl. BTW

Hoe werkt adverteren?

1 Maak een gratis account

Via het account kun je campagnes starten, stoppen en de uitzendschema's bekijken. Meld je dus gratis aan.

2 Maak een campagne

In je account maak je een campagne (waarbij je zelf je targeting/doelgroepen kunt kiezen) en upload je de spot. Heb je geen spot? Check dan onze pagina over radiocommercial maken eens.

3 Wij zenden je spot uit op tot wel 26 zenders

In het account vind je insights over het behaalde bereik, je mediadruk per uur en het uitzendschema.

Tarieven en prijzen

Je hebt een landelijke of regionale campagne al vanaf €9,95 per maand. En wist je dat radio adverteren bij Switch goedkoper is per contact met een potentiële koper dan bijvoorbeeld Facebook, Google, kranten of alle andere radiozenders? Voor de prijs die je ook betaalt voor je Spotify- of Netflix-account, ben jij al op de radio te horen met je bedrijf! En je mag het nu gratis proberen. Maak een account, gebruik de promotiecode GRATISPROBEREN en kom écht op de radio.

Maak een gratis account

Dit bereiken we al

26
radiozenders
80900
± streamstarts per maand
11800
± luisteraars 10+ per dag
16
zenders met frequenties

Bereik de onbereikbare Nederlanders

De 20% van Nederland die geen landelijke radio luistert, luistert misschien wel hier. Het zijn de kleinere, lokaal en regionaal geörienteerde zenders die content maken uit het hart voor luisteraars die ervan houden. De meest authentieke vorm van radio. Daar kun jij je advertenties plaatsen. Alle zenders opereren via internet, maar veel zijn ook via frequenties op DAB+, FM of AM te ontvangen. En hoeveel mensen horen dat? Daar kom je maar op één manier achter... probeer het eens!

Nu beginnen

Wij geloven in regionale radiozenders

We zijn dit project gestart uit liefde voor de kleinere radiomaker. Daar wordt de echte ambachtelijke radio nog gemaakt, maar zij kunnen geen vuist maken tegen de grote bedrijven. Het hoofddoel is en blijft het ondersteunen van kleine zenders.

Overal in Nederland bereik

Het netwerk van Switch groeit nog elke dag. Veel lokale omroepen en streekomroepen zijn lid van Switch Network. Gebundeld kom je op een goed landelijk bereik!

Start nu

Regel alles zelf in het dashboard

Switch Network is het enige advertentienetwerk voor radiocommercials waar je zelf alles kunt regelen in je dashboard. Na aanmelding krijg je direct toegang en kun je zelf campagnes maken, spots wisselen, schema's inzien en meer! Dat geldt zowel voor adverteerders, als voor zenders.

Nu starten