Wat is DPG Media?

DPG Media is naar eigen zeggen het grootste mediabedrijf van Nederland. De kracht ligt van origine bij print, vooral bij kranten, maar in de afgelopen jaren zijn veel merken toegevoegd waaronder Nu.nl en Tweakers waar je ook op kunt adverteren.

Gratis radio masterclass

Leer hoe radio adverteren werkt op alle zenders in Nederland. Krijg 33 pagina's aan pro tips! Download start direct.

DPG Media

DPG Media geeft vele opties aan adverteerders en maakt het daardoor voor marketeers veel makkelijker. Via DPG Media kun je vele merken in 1 keer inzetten en dat is dan ook direct het grote voordeel. DPG Media heeft geen TV-zenders.

Wat valt er onder DPG Media?

Het zijn er bijna teveel om op te noemen, maar dit zijn de belangrijkste: AD, De Volkskrant, Het Parool, Q-Music, Independer, Joe, Libelle en Intermediair.

Waarom adverteren bij DPG?

Het voordeel van DPG Media is dat er enorm veel verschillende merken zijn die ongetwijfeld zullen aansluiten bij jouw product of dienst. Wel is de afhankelijkheid van print en content groot. Dat werkt niet voor elk bedrijf goed. Maar maak een deal met DPG en je hebt een gigantisch bereik en veel mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen De Persgroep en Switch Network?

DPG Media biedt advertenties aan op allerlei kanalen, Switch specialiseert zich in radio. Ook bij DPG vind je radiozenders zoals Q-Music en Joe. DPG zit meestal qua prijs aan de bovenkant van de markt. Switch juist aan de onderkant.kosten radio adverteren DPG media

Met Switch ben je goedkoper op de radio dan waar dan ook!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!