Wat is OMS (One Media Sales)?

OMS staat voor One Media Sales en is het radiobedrijf dat de spotverkoop regels voor de zenders van Talpa Network. Naast de eigen zenders van Talpa organiseert OMS ook de radio spotverkoop van een aantal andere zenders.

Gratis radio masterclass

Leer hoe radio adverteren werkt op alle zenders in Nederland. Krijg 33 pagina's aan pro tips! Download start direct.

One Media Sales

OMS is het grootste advertentienetwerk op de radio in Nederland. De zenders van One Media Sales bereiken per week ongeveer 8,2 miljoen luisteraars. De luisterplaats is veelal in de auto, op het werk of thuis.

OMS Radio

Wat valt er onder OMS?

Onder OMS vallen Radio 10, 100% NL, Radio 538, Sublime, Slam!, Skyradio, Radio Veronica, Radio Decibel, ClassicNL en OMX. Het kan interessant zijn om alle zenders tegelijk in te zetten omdat de relatieve prijs dan lager wordt. Wil je zenders van One Media Sales zelf selecteren? Dat kan, maar dan wordt het wat duurder.

Waarom adverteren bij One Media Sales?

De hoofdreden die adverteerders vaak hebben is dat OMS de grootste radiopartij van Nederland is in marktaandeel. Daardoor ben je voor het kopen van radioreclame vrij snel klaar. Buitenlandse merken kiezen daarom bijvoorbeeld graag voor de grootste aanbieder. Je kunt hetzelfde wel elders goedkoper krijgen.

Wat is het verschil tussen OMS en Switch Network?

OMS is een radionetwerk waarin 10 zenders zitten die samen heel erg groot zijn. Switch Network heeft meer dan 20 zenders, maar deze zijn wat kleiner. Het bereik dat je bij Switch kunt halen is dus lager, maar Switch is wel veel goedkoper per contact met een luisteraar.adverteren OMS

Met Switch ben je goedkoper op de radio dan waar dan ook!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!