Hoeveel kost adverteren op BNR Nieuwsradio?

Adverteren op BNR Nieuwsradio kost €9,74 per reclameseconde als je kiest voor maandag t/m zondag van 6 uur tot middernacht uitzenden. In maandtermen komt dit al snel neer op een paar duizend euro per maand.

Gratis testcampagne t.w.v. € 29,-

Krijg een korte campagne gratis om radio reclame maken te proberen. 5 sec commercial, wij spreken de voice-over in en deze wordt 2.500 keer landelijk beluisterd.

Letterlijk gratis. Stopt vanzelf. Alleen voor bedrijven.

Waarom kiezen voor adverteren op BNR Nieuwradio

Lang niet iedereen kent BNR goed. BNR is een zender die geen muziek uitzendt, maar alleen maar nieuwsprogramma's brengt. Het heet niet voor niets nieuwsradio, ze gebruiken het financiele nieuws van het Financiele Dagblad is hun shows aangezien dat ook het moederbedrijf van BNR is. BNR Adverteren doe je als je op zoek bent naar het bereiken van welstandigen (mensen met veel geld), B2B (als ondernemers je doelgroep zijn) of als je hoogopgeleiden zoekt (ze profileren zichzelf als HBO+).

Het marktaandeel op 20-49 jaar van BNR is 0.8%. Dat mag je gerust laag noemen vergeleken met de rest. Toch is BNR een interessante partij om te adverteren. Ze bereiken zo'n selecte doelgroep dat als je wat met massa adverteren wil doen, je bijna wel bij BNR uitkomt. Het is de enige radiozender die zich zo specifiek profileert.


Goedkoper adverteren dan op BNR?

Het kan best zijn dat je er al uit bent dat je naast bijvoorbeeld een Google Ads ook radio wil inzetten om een zakelijke doelgroep te bereiken. Toch kan het niet altijd uit om meer te betalen voor een selecte doelgroep. Immers, als je een paar miljoen mensen bereikt, dan zitten er net als op BNR ook altijd ondernemers bij. Het gaat dus vooral om het tarief relatief gezien. Er zijn innovaties zoals Switch Network waarmee je kunt adverteren op de radio voor zo'n laag tarief, dat het als goede toevoeging in je mix kan dienen. Wij knippen zendtijd slimmer op, waardoor ook kleinere campagnes mogelijk zijn, zonder dat je campagne daar minder effectief van wordt. Integendeel: doordat onze radioreclame tarieven het laagste liggen in heel Nederland heb je ook veel sneller rendement van je campagne.

adverteren BNR

kosten radio adverteren BNR

Switch heeft alle tools om een succesvol bedrijf te bouwen!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!