Combineer de kracht van online marketing met

Onze zenders 📻...

Kies je voor een landelijke targeting? Dan word je op al onze zenders uitgezonden. Kies je voor een targeting op basis van provincie, leeftijd of andere parameters? Dan kom je op een selectie van deze zenders terecht.

Gratis radio masterclass

Leer hoe radio adverteren werkt op alle zenders in Nederland. Krijg 33 pagina's aan pro tips! Download start direct.

Zenders van Switch Network

Radio Seabreeze reclame

Radio Seabreeze

Radio Seabreeze is een allround zender met een knipoog naar de zeezenders van vroeger. De muziekstijl is oud met een vleugje nieuw en Seabreeze richt zich daarmee op een breed publiek.

Frequenties:


Frequenties:
AM 1395.0 khz


GlindRadio reclame

GlindRadio

Radiozender die zich richt op de omgeving Barneveld.


Radio Starlight Urk reclame

Radio Starlight Urk

Starlight Urk brengt doorgaans muziek uit de jaren `70 `80 &`90-er jaren met een vleugje hedendaagse muziek vanuit 21 verschillende radiostudio`s over het hele land en daarbuiten.


Alfa Radio reclame

Alfa Radio

Alfa draait Nederlandstalig, maar ook Duitse, country en popmuziek. Ook neemt Alfa haar maatschappelijke taak serieus: ze promoten actief nieuw talent in de muziekscene.


Golden Oldies Radio reclame

Golden Oldies Radio

Golden Oldies Radio, muziek uit de jaren 60, 70 & 80 Dit is muzikaal erfgoed. Laat je verrassen door de enorme variatie uit binnen-en buitenland.

Frequenties:


Frequenties:
AM 918.0
DAB+ Kanaal 50.0 9B
DAB+ Kanaal 29.0 1


HTR radio reclame

HTR radio

Lokale omroep voor Heusden en Den Bosch e.o.

Frequenties:


Frequenties:
FM 88.0
FM 105.7


JEY reclame

JEY

JEY richt zich op de doelgroep jongeren en heeft een muziekstijl die daarop aangepast is.


Ideaal FM reclame

Ideaal FM

Ideaal FM staat voor idealisme op de radio. Zij strijden voor meer ruimte voor talentvolle nieuwe muzikanten in plaats van de mainstream sound die je overal hoort.

Frequenties:


Frequenties:
DAB+ Kanaal 0.0 5A
0.0 8C


Columbia AM reclame

Columbia AM

Columbia AM brengt dagelijks de sfeer van toen en het gevoel van nu! Het muziekformat van Columbia AM ligt tussen 1950 en eind jaren 80.

Frequenties:


Frequenties:
AM 1395.0


De Vrije Radio reclame

De Vrije Radio

De Vrije Radio is een radio station van een groep dames en heren die 24/7 hun muziek aan het publiek ten gehore brengen. Dit door middel van diverse thuis studios met elke 6 uur wisselende live programmas.


Groningen1 reclame

Groningen1

RTV G1 is een samenwerkingsverband van de lokale omroepen RTV GO! (Oldambt), RTV Westerwolde (Pekela en Westerwolde). RTV G1 is gelijktijdig te beluisteren via de bekende frequenties van de eigen lokale omroep.

Frequenties:


Frequenties:
FM 105.8
FM 106.5
FM 106.6
FM 107.0
FM 107.3
DAB+ Kanaal 12.0 D


Like NL reclame

Like NL

Like NL is de enige echte Volkszender van Brabant 24 uur per dag feestmuziek in je eigen taal. je hoort Hollandse meezingers van nationale en regionale artiesten.

Frequenties:


Frequenties:
DAB+ Kanaal 0.0 6a


HoornRadio reclame

HoornRadio

Met de naam HoornRadio is het meteen duidelijk! Een radiostation voor en door Hoorn en de dorpen Blokker en Zwaag. Om die duidelijkheid te bieden hebben wij tot de naamswijziging besloten. Radio, nieuws en informatie overzichtelijk bij elkaar.

Frequenties:


Frequenties:
DAB+ Kanaal 8.0 c


Pidi Radio reclame

Pidi Radio

Pidi radio is een homo radiostation dat uitzendt vanuit Amsterdam. Pidi radio heeft een spannende muziekmix die ieder uur weer anders is. Wat Pidi radio wil uitdragen: Its OK to be Gay.


Hoex Radio The Dutch Rock Station reclame

Hoex Radio The Dutch Rock Station

De muziekmix van Hoex Radio is heel divers. Op dit rock station luister je dagelijks naar de mooiste rock songs van nu en uit het verleden. Daarnaast zijn er dagelijks programmas te beluisteren.


Foute Muziek Radio reclame

Foute Muziek Radio

Maak je dagen aangenaam met Foute Muziek Radio, 100% Fout, 200% Goed, altijd verrassend! Vrolijke, blije, happy, ook wel Foute muziek.


GigantFM reclame

GigantFM

Bij Gigant FM hoor je de gezelligheid! In onze gepresenteerde programmas staan interactie en contact met de luisteraar centraal. Daarbuiten hoor je een gezellige muziekmix met veel Nederlandstalig en Goud van Oud!

Frequenties:


Frequenties:
DAB+ Kanaal 12.0 D


L.O.V.E. reclame

L.O.V.E.

RTV L.O.V.E. is de lokale omroep van de Gemeente Edam-Volendam. Met bijna iedere werkdag LIVE programma’s en in het weekend de hele dag LIVE programmas is de L.O.V.E. het best beluisterde lokale radiostation van mooi en groot Waterland.

Frequenties:


Frequenties:
FM 106.6
DAB+ Kanaal 11.0 B


Merken die voor ons kiezen

Betaalbaar. Ook voor jou.

Bij massatargeting meten we al het bereik op de luisteraar nauwkeurig. Dat zorgt ervoor dat we kleinere zenders kunnen combineren. Deze zijn veel goedkoper, dus je betaalt ook minder. Dacht je dat radio adverteren duizenden euro's per maand kost? Klopt. Maar niet bij ons. Je bent al te horen vanaf 24,95 p/m inclusief het maken van een commercial.

Liever even bellen?

Ben je benieuwd of massatargeting via de radio voor jouw bedrijf ook gaat werken? Plan gratis een gesprek met één van onze experts.

Plan een gesprek