Hoeveel kost adverteren op Sky Radio?

Op Sky Radio adverteren kost in 2022 €17,82 per seconde. Dit tarief geldt als je adverteert van ma-zo en van 6 uur tot 24 uur. In de Talpa groep is dit een relatief laag tarief.

Gratis testcampagne t.w.v. € 29,-

Krijg een korte campagne gratis om radio reclame maken te proberen. 5 sec commercial, wij spreken de voice-over in en deze wordt 2.500 keer landelijk beluisterd.

Letterlijk gratis. Stopt vanzelf. Alleen voor bedrijven.

Waarom adverteren op Sky Radio?

Sky Radio ken je vooral vanwege de kerstmuziek waarschijnlijk, maar velen luisteren het ook in de auto of thuis. Sky Radio heeft geen DJ's, maar draait alleen maar muziek. Dat kan lekker zijn als achtergrondgeluid of tijdens het werken. En dat concept slaat ook aan.

Sky Radio heeft namelijk met 8,5% op 20-49 jaar een behoorlijk marktaandeel. Het voordeel als adverteerder is dat je daardoor per campagne een grote groep unieke mensen bereikt, die je kunt vertellen waarom ze bij jou zouden moeten komen.


Goedkoper adverteren dan op Sky Radio?

Als je graag wil radio adverteren, maar je vindt Sky Radio te duur, dan zou je eens kunnen kijken naar Switch Network. Doordat we radio campagnes in kleinere mootjes hakken kun je daar ook als kleiner bedrijf al adverteren. Ook voor grote bedrijven zijn er goede opties.

adverteren Sky Radio

kosten radio adverteren Sky Radio

Switch heeft alle tools om een succesvol bedrijf te bouwen!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!