Hoeveel kost adverteren op Slam! FM?

Je kunt op Slam FM adverteren vanaf €13,35 per reclameseconde. Daarbij gaan we uit van ma-zo 6-24. Omdat een commercial vaak langer is dan een seconde zul je dit bedrag dus moeten vermenigvuldigen.

Gratis testcampagne t.w.v. € 29,-

Krijg een korte campagne gratis om radio reclame maken te proberen. 5 sec commercial, wij spreken de voice-over in en deze wordt 2.500 keer landelijk beluisterd.

Letterlijk gratis. Stopt vanzelf. Alleen voor bedrijven.

Waarom adverteren op Slam?

Slam! is de grootste jongerenzender van Nederland. Met een snel, hitradio format en een hoop dance muziek vermaakt Slam wekelijks een grote groep mensen. Voorheen heette de radiozender Slam FM!, maar dat is inmiddels korter afgekort naar Slam! Eigenaar van de zender is Radiocorp.

Slam! is groot in de leeftijdsgroep onder de 34, maar is betrekkelijk klein in een landelijk perspectief. Het marktaandeel op de belangrijkste doelgroep 20-49 is zo'n 3,5%. Een goed bereik om toe te voegen in een mix van zenders.


Goedkoper adverteren dan op Slam?

Voor ondernemers die willen adverteren op de radio, is Slam een goede keuze als je specifiek jongeren wil bereiken. Is je doelgroep groter? Dan zijn er goedkopere alternatieven zoals Switch Network.

adverteren op Slam!

kosten radio adverteren Slam!

Switch heeft alle tools om een succesvol bedrijf te bouwen!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!