Hoeveel kost adverteren op Radio 10?

Jouw boodschap op radio 10 adverteren kost tussen de €23,- en €24,- per seconde. Dat is een tariefkaartprijs. Sluit je een deal dan krijg je meestal wel korting. Dat hangt af van je startbudget. Talpa staat als duur bekend in de markt.

Gratis testcampagne t.w.v. € 29,-

Krijg een korte campagne gratis om radio reclame maken te proberen. 5 sec commercial, wij spreken de voice-over in en deze wordt 2.500 keer landelijk beluisterd.

Letterlijk gratis. Stopt vanzelf. Alleen voor bedrijven.

Waarom kiezen voor adverteren op Radio 10?

Radio 10 is al een hele oude naam die stamt uit de Radio 10 Gold periode. Het was een betrekkelijk klein station voor de liefhebber. Na de overname van Talpa begon het station te groeien, ook doordat DJ's als Gerard Ekdom en Rob van Someren zich erbij aansloten.

Radio 10 is inmiddels een hele brede zender. Vooral consumenten in de leeftijd dat ze ouder zijn bereikt de zender goed. Het marktaandeel op de leeftijd 20-49 is in de afgelopen jaren van enkele luttele procenten gegroeid naar meer dan 9%. Daarmee is Radio 10 een zender van formaat en interessant om op te adverteren.


Goedkoper adverteren dan op Radio 10?

Als je tegen de limieten van bijvoorbeeld aanloopt, maar het adverteren op Radio 10 vind je te duur, dan zou je eens naar adverteren op de radio via Switch Network kunnen kijken. Door zendtijd slim op te knippen kun je klein beginnen. En door het bundelen van kleine zenders kun je opgeteld toch ook een grote groep mensen bereiken.

adverteren Radio 10

kosten radio adverteren Radio 10

Switch heeft alle tools om een succesvol bedrijf te bouwen!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!