Adverteren Radio 2 | Switch Network

Hoeveel kost adverteren op Radio 2?

Adverteren op Radio 2 kost naar schatting vanaf €10.000,- per maand. Populaire maanden zijn duurder en minder populaire zijn goedkoper. Er zijn alternatieven om goedkoper te adverteren op andere, vergelijkbare radiozenders.

Probeer het Radio 2 alternatief: Switch

Grote zenders als Radio 2 zijn relatief duur. Je kunt dezelfde doelgroep veel goedkoper bereiken met Switch. Probeer het helemaal gratis:

Start gratis

Waarom kiezen voor adverteren op Radio 2?

Misschien heb je al de knoop doorgehakt dat je naast platformen als Google Ads ook radio wil inzetten. Dan zijn er ook nog alternatieven mogelijk. De Radio 2's van deze wereld kunnen je bereik alleen maar op basis van alles of niets aanbieden. Immers: iedereen die luistert hoort je spot, of niemand hoort het als je de Radio 2 kosten te duur vindt. Tegenwoordig kan dat veel slimmer; er zijn alternatieven die slim kunnen opknippen zoals Switch Network. Wij knippen zendtijd slimmer op, waardoor ook kleinere campagnes mogelijk zijn, zonder dat je campagne daar minder effectief van wordt. Integendeel: doordat onze radioreclame tarieven het laagste liggen in heel Nederland heb je ook veel sneller rendement van je campagne.