Eenmalige campagnes | Switch Network

Eenmalige campagnes

Wil je graag op de radio adverteren, maar niet vast zitten aan enige looptijd? Dan kun je zelf een eenmalige campagne plannen in de Switch software. Ook als je geen commercial hebt kun je dit doen, want in Switch kun je zelf een commercial aanschaffen die wij dan voor je maken.

Hieronder lees je hoe het werkt en wat het kost!

Stap 1: meld je aan bij Switch

Je kunt je hier aanmelden. Nu je in de software zit heb je een wereld aan nieuwe opties voor radio adverteren binnen handbereik!

Stap 2: laat een commercial maken

Ga in het menu naar Commercials en dan rechts boven naar Maak een nieuwe commercial. Hier kun je zelf een radiocommercial uploaden als je die hebt, maar ook direct een nieuwe laten maken door ons. Dat kost vanaf € 200,- eenmalig voor een 20 seconden commercial.

Stap 3: maak een campagne

Zodra je commercial in het systeem staat, kun je een campagne maken. Ga hiervoor naar Campagnes en dan Maak een nieuwe campagne. Voor eenmalig kies je "One-off run of network", maar je kunt ook een abonnement nemen. Die zijn veel voordeliger en daar zit het maken van een commercial inbegrepen.

Stap 4: selecteer je targeting en wensen

In de wizard kun je kiezen op welke regio je focus wil leggen. Ook kies je je commercial, de periode waarin je te horen bent en de hoeveelheid beluisteringen die je wil in deze periode. De prijs past automatisch aan.

Stap 5: bestel en betaal

Je rekent direct af en zodra je betaling binnen is. Je betaalt hiervoor € 5,99 CPM exclusief BTW voor een 20 seconden commercial. Bij een afwijkende lengte je commercial gaat de prijs naar rato.

Je kunt de volgende dag al op de radio zijn! Maar je kunt ook een andere looptijd kiezen die beter uitkomt.

Stap 6: volg je campagne online

In Switch kun je vanaf de start van de campagne precies zien wanneer je uitgezonden wordt, hoeveel mensen er luisteren en nog veel meer.

Start nu