Wat is E Power?

Epower is een landelijk radionetwerk dat bestaat uit 15 regionale commerciele radiozenders. Door het samenvoegen van groepjes zenders lukt het Epower een landelijk bereik te genereren.

Gratis radio masterclass

Leer hoe radio adverteren werkt op alle zenders in Nederland. Krijg 33 pagina's aan pro tips! Download start direct.

E Power Audio Sales

Epower bereikt zo'n 1,5 miljoen radioluisteraars door regionale zenders te bundelen tot een groter netwerk. De samenstelling van het netwerk wisselt van jaar tot jaar. De grootste zender in het netwerk is Kink.

Epower logo

Wat valt er onder Epower?

Op het moment van schrijven vallen de volgende zenders onder E Power radio: Waterstad FM, Simone FM, Joyradio, Radio Continu, Tukker FM, Radio NL, Optimaal FM, Easy FM, Wild FM, Arrow Classic Rock, Groot Nieuws Radio, Kink, Magic FM en JND.

Waarom adverteren bij Epower?

Epower is vergeleken met andere plekken om te adverteren op de radio relatief goedkoop. Ook doet Epower mee aan het Nationaal Luisteronderzoek. De instapbedragen bij Epower zijn, omdat de prijs wat lager is en het bereik ook, ook voor MKB'ers vaak nog te doen.

Wat is het verschil tussen Epower en Switch Network?

Zowel E Power als Switch combineren meerdere zenders tot een groot netwerk. E Power doet dat met een traditionele instelling. Switch doet dat met de online blik. Bij Switch kun je met kleinere bedragen instappen dan bij E Power. Het bereik van Epower is groter dan van Switch.adverteren OMS

Met Switch ben je goedkoper op de radio dan waar dan ook!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!