Over Switch Network | Switch Network

Over Switch Network

Switch is in 2021 opgericht door Floris Schakelaar. Inmiddels is een team van 6 collega's elke hard keihard aan het bikkelen om een platform te bouwen waar je meetbare resultaten uit radio advertenties kunt halen. Iets dat nog niet bestond.

Je kunt ons vergelijken met Google Ads of Facebook Ads, maar dan voor de radio. Software is onze unieke kracht. We koppelen met de zenders en met je website om te meten hoeveel mensen er luisteren en wat ze doen op je website. Zo kun je precies zien wat je campagne oplevert. Dat kan nog nergens anders!

Switch is nu alleen nog actief in Nederland met 30 zenders, maar dat zal spoedig veranderen. We kijken actief naar het buitenland en onze software is daar onder de motorkap al klaar voor. Ook komen er wekelijks nieuwe zenders bij.

Switch zit in het Kwadraat in Groningen

Kwadraat Groningen

Over de oprichter

Laat 10 jaar media-ervaring voor je werken.

"Na 10 jaar media-ervaring op het hoogste niveau in Nederland bleef één ding me bij. Waarom gaat het in radioland over bereik en niet over resultaat? Die ouderwetse gedachte zijn wij aan het omdenken met software. Jij wil resultaat. Meer verkopen. Meer bezoekers op je site. Laten we kennismaken als ik goed zit, dan denken we er hetzelfde over.

Floris | oprichter Switch Network

user