Een kortingsactie uitlichten | Switch Network

Een kortingsactie uitlichten

Frits heeft een webwinkel in schoenen en wil een kortingsactie onder de aandacht brengen op de radio rondom de vakantiegeldperiode. Dat kun je in Switch heel makkelijk zelf en is helemaal niet duur! Lees hieronder de stappen.

Stap 1: maak een commercial

Ga in het menu naar Commercials en dan rechts boven naar Maak een nieuwe commercial. Hier kun je zelf een radiocommercial uploaden als je die hebt, maar ook direct een nieuwe laten maken door ons. Dat kost vanaf € 200,- eenmalig voor een 20 seconden commercial. Frits geeft bij de voice-over wensen aan dat het om een kortingsboodschap moet gaan en geeft de details daarvan door.

Stap 2: maak een campagne

Frits krijgt de commercial aangeleverd in Switch. Nu kan hij een landelijke campagne maken met zijn kortingscommercial. Hij gaat naar Campagnes en dan Maak een nieuwe campagne. Omdat de kortingsactie heel tijdelijk is kiest hij voor "One-off run of network". Hij kiest de looptijd van de kortingsactie (2 weken) en besluit 80.000 beluisteringen in te kopen.

Stap 3: uitzenden

De kortingsweken zijn begonnen en Frits ziet steeds meer nieuwe klanten op zijn site! De campagne is automatisch gestart en hij heeft er dus geen omkijken naar. Tijdens de campagne ziet hij precies hoeveel mensen de commercial hebben gehoord en wanneer hij uitgezonden is, handig!