Wat is Talpa Network?

Talpa Network is het advertentienetwerk van John de Mol. Je kunt er adverteren op TV, radio adverteren en ook op social media en print kun je terecht. Lees meer over Talpa Network.

Gratis testcampagne t.w.v. € 29,-

Krijg een korte campagne gratis om radio reclame maken te proberen. 5 sec commercial, wij spreken de voice-over in en deze wordt 1.000 keer landelijk beluisterd.

Letterlijk gratis. Stopt vanzelf. Alleen voor bedrijven.

Talpa Network

Talpa Network is een van de grootste mediabedrijven van Nederland. Je kunt er onder andere terecht voor adverteren op TV, radio, social media en print. Qua bereik is Talpa bijna ongeevenaard. Veel internationale merken komen dan ook, wanneer ze de Nederlandse markt bestormen, terecht bij Talpa omdat zij over de hele linie een groot marktaandeel hebben.

Wat valt er onder Talpa Network?

Je zult vele merken kennen die onder Talpa Network vallen, zoals:

  1. Alle TV-zenders van SBS Broadcasting: waaronder SBS6, SBS9 en Net5
  2. De radiozenders Radio 538, Veronica, Skyradio en Radio 10. Via OMS doet Talpa Network ook de spotverkoop van Sublime, 100%NL en Slam!
  3. Drukwerk zoals de Linda. en nog veel meer

Waarom adverteren bij Talpa Network?

Een goede reden om te adverteren bij Talpa is vanwege het grote marktaandeel. Ook omvat Talpa bijna het hele spectrum aan marketingkanalen. Relatief gezien is Talpa een van de duurste spelers in de markt. Radioreclame is van vergelijkbare kwaliteit op andere plekken goedkoper te vinden.kosten radio adverteren Talpa Network

Met Switch ben je goedkoper op de radio dan waar dan ook!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!