Mis dit webinar niet: "Hoe maak je radio adverteren meetbaar?" -> Woensdag 20 december 10.00 uur Aanmelden

Wat is Talpa Network?

Talpa Network is het advertentienetwerk van John de Mol. Je kunt er adverteren op TV, radio adverteren en ook op social media en print kun je terecht. Lees meer over Talpa Network en hoe het zich verhoudt tot Switch Network.

Gratis radio masterclass

Leer hoe radio adverteren werkt op alle zenders in Nederland. Krijg 33 pagina's aan pro tips! Download start direct.

Talpa Network

Talpa Network is een van de grootste mediabedrijven van Nederland. Je kunt er onder andere terecht voor adverteren op TV, radio, social media en print. Qua bereik is Talpa bijna ongeevenaard. Veel internationale merken komen dan ook, wanneer ze de Nederlandse markt bestormen, terecht bij Talpa omdat zij over de hele linie een groot marktaandeel hebben.

Wat valt er onder Talpa Network?

Je zult vele merken kennen die onder Talpa Network vallen, zoals:

  1. Alle TV-zenders van SBS Broadcasting: waaronder SBS6, SBS9 en Net5
  2. De radiozenders Radio 538, Veronica, Skyradio en Radio 10. Via OMS doet Talpa Network ook de spotverkoop van Sublime, 100%NL en Slam!
  3. Drukwerk zoals de Linda. en nog veel meer

Waarom adverteren bij Talpa Network?

Een goede reden om te adverteren bij Talpa is vanwege het grote marktaandeel. Ook omvat Talpa bijna het hele spectrum aan marketingkanalen. Relatief gezien is Talpa een van de duurste spelers in de markt. Radioreclame is van vergelijkbare kwaliteit op andere plekken goedkoper te vinden, zoals bij Switch.

Wat is het verschil tussen Talpa Network en Switch Network?

Talpa Network is een multichannel network. Ze hebben zowel advertentieruimte op TV, Radio als print en online. Switch Network biedt puur online en offline radio aan. Voor het radioproduct zijn beide bedrijven dus vergelijkbaar, maar in schaal is Talpa Network groter. Switch heeft vooral als voordeel dat beluisteringen hard gemeten worden in plaats van geschat.kosten radio adverteren Talpa Network

Met Switch ben je goedkoper op de radio dan waar dan ook!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!