Je winkel in de schijnwerpers zetten | Switch Network

Je winkel in de schijnwerpers zetten

Ricardo heeft een autogarage met bijbehorende winkel voor auto artikelen. Zijn huidige klanten zijn super tevreden met zijn diensten, maar qua nieuwe klanten is het rustig. Ricardo wil dus structureel bekender worden in de omgeving Amersfoort waar hij gevestigd is. Dat kan met radio van Switch!

Stap 1: maak een commercial

Ricardo had uit het verleden nog een radiocommercial die hij kon gebruiken, dus die uploadt hij bij Commercials en dan rechts boven naar Maak een nieuwe commercial. Hier kun je zelf een radiocommercial uploaden als je die hebt, maar ook direct een nieuwe laten maken door ons. Dat kost vanaf € 200,- eenmalig voor een 20 seconden commercial. Ricardo heeft nu geen radiocommercial meer nodig, maar hij kan er eentje extra laten maken indien nodig.

Stap 2: maak een campagne

Ricardo maakt direct een radiocampagne aan. Hij gaat naar Campagnes en dan Maak een nieuwe campagne. Ricardo kiest voor een jaarabonnement zodat hij structureel bekender wordt in zijn regio, en dit is veel goedkoper per beluistering dan andere opties. En voor Ricardo betekent het dat hij nog een extra commercial inbegrepen heeft in zijn pakket, voor als hij nog een extra boodschap wil maken. Hij kiest provincie Utrecht als gebied en ziet direct op welke zenders zijn bedrijf te horen gaat zijn.

Stap 3: uitzenden

De uitzendingen zijn begonnen en Ricardo heeft het hartstikke druk! Hij merkt dat klanten, ook als ze nog niet bij hem op locatie zijn geweest, hem steeds beter kennen. De campagne is automatisch gestart en hij heeft er dus geen omkijken naar. Tijdens de campagne ziet hij precies hoeveel mensen de commercial hebben gehoord en wanneer hij uitgezonden is, handig!