Hoe kun je adverteren op regionale radio?

Op de regionale radio adverteren doe je in 3 stappen:

  1. Bedenk een goede boodschap om te vertellen
  2. Laat een radiocommercial maken
  3. Start met adverteren op de radio

Gratis testcampagne t.w.v. € 29,-

Krijg een korte campagne gratis om radio reclame maken te proberen. 5 sec commercial, wij spreken de voice-over in en deze wordt 2.500 keer landelijk beluisterd.

Letterlijk gratis. Stopt vanzelf. Alleen voor bedrijven.

Waarom adverteren op regionale radio?

Veel radioadverteerders richten hun peilen als eerste op landelijke radio als ze reclame willen maken. Dat is aan de ene kant logisch: daar is meer bereik en misschien ben je met 1 of 2 deals maken al klaar voor een tijdje. Toch liggen de tarieven op de landelijke radio veel hoger voor precies hetzelfde bereik dan regionaal. Het is belangrijk om je doelgroep helder te hebben, maar aan het einde van de rit is jouw doelgroep op bijvoorbeeld Q-Music niet meer waard dan jouw doelgroep op een regionale radio zender.

Slimme ondernemers (vooral die kunnen rekenen) kiezen dus voor regionale radio adverteren. Op die manier kunnen ze wel hun bereik halen en nieuwe klanten vinden, zonder dat er veel voor hoeft te worden betaald. Voor de liefhebbers van MO = MK, het optimum ligt overduidelijk bij regionale radio reclame.


Goedkoper regionaal adverteren?

Je kunt stuk voor stuk een samenwerking aangaan per regionale zender. Je kunt er ook direct 20+ aan de haak slaan via ons. Switch Network is een verzamelaar van regionale radiozenders en bundelt deze tot 1 groot regionaal platform.

regionale radio adverteren

kosten radio adverteren regionaal

Switch heeft alle tools om een succesvol bedrijf te bouwen!

Richt je op heel Nederland. Zo krijg je meer bezoekers voor minder geld, kun je zelf achterhalen wat goed werkt en verkoop je meer.

  • Dagrapportage met luisteraars op spotniveau!
  • Campagnes zelf aanpassen in het dashboard!
  • Het laagste CPM-tarief van de radiowereld!